Κομμωτήριο

Το κομμωτήριο fay hair salon δημιουργήθηκε το 2015 από την Φαίη Σταθη η οποία επιμελείται για πάνω από 10 χρόνια το προφίλ μεγάλων ονομάτων της showbiz. Το fay hair salon βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου στην οδό Καρόλου Ντηλ 6 και θα σας μεταφέρει σε ένα σύγχρονο κόσμο ομορφιάς κ ευεξίας. Εκτος από την παροχή όλων των βασικών υπηρεσιών για τα μαλλιά σας ειδικεύεται στην βαφή μαλλιών και στις θεραπείες μαλλιών από την καλύτερη κ καταξιωμένη παγκοσμίως εταιρεία Redken.
Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες του και να δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα λαμπερό στυλ!
Εμπιστευτείτε την εμφάνιση σας στο προσωπικό του fay hair salon και θα είσαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στην κομμωτική.

Μακιγιάζ 

Η Φαίη Σταθη γνωρίζει πως η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι ομορφη και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση,λαμβάνοντας υπόψιν της πως κάθε μια από αυτές είναι ξεχωριστή και μοναδική.
Η πορεία της άρχισε όταν επέλεξε να ακολουθήσει από μικρή ηλικία των χώρο της αισθητικής(μαλλιών-μακιγιάζ).Έχει παρευρεθεί σε πολλά σεμινάρια και έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους επαγγελματίες makeup artists του κόσμου.
Η Φαίη χρησιμοποιεί το ταλέντο της για να δημιουργήσει καινοτόμες και τολμηρές εμφανίσεις μακιγιάζ,παράλληλα όμως είναι γνωστή για την μοντέρνα συγκρατημένη προσέγγιση της ομορφιάς.
Η Φαίη makeup artist χρησιμοποιεί το πρόσωπο ως καμβά για να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη μάτια χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα καλλυντικά,ενισχύοντας τα χαρακτηριστικά και να εργαστεί με το χρώμα για να διορθώσει τον τόνο του δέρματος και να τονίσει την φυσική ομορφιά.
Ως καλλιτέχνες μακιγιάζ πρέπει να συμβαδίζουμε με τις τάσεις της μόδας και τις εξελίξεις των προϊόντων και να ενδιαφερόμαστε για την επιστήμη και την ομορφιά του δέρματος.