Solarium Θεσσαλονίκη

Solarium θεσσαλονίκη. Τα solarium , γνωστά και ως κρεβάτια μαυρίσματος, είναι ένας καλός τρόπος για να επιτύχετε ένα καλό μαύρισμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνήθως τα διαφημίζουν ως μια μέθοδο για προ-μαύρισμα πριν το καλοκαίρι, προστατεύοντας μας από το κάψιμο του ηλίου.

Πλεονεκτήματα του solarium:

 • Η έκθεσή μας σε ακτινοβολία UV συνδράμει στην παραγωγή βιταμίνης D στο δέρμα,
 • Βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής, στεγνώνοντας το δέρμα μας,
 • Το δέρμα δεν καίγεται (γιατί είναι ελεγχόμενο),
 • Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος,
 • Για ένα μαύρισμα, απαιτείται πολύ λίγος χρόνος
 • Δημιουργεί ένα καλό αμυντικό σύστημα στο σώμα, ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ιδιαίτερα πριν εκτεθούμε στον καλοκαιρινό ήλιο.
 • Βοηθάει στην ανακούφιση συμπτωμάτων Ψωρίασης – Ακμής – Εκζεμάτων και άλλων δερματικών διαταραχών
 • Η Έκθεση μας σε ηλιακή ακτινοβολία ή υποκατάστατο αυτής όπως το solarium με επίβλεψη και καθοδήγηση βοηθά στην έκκριση σεροτονίνης και ενδορφινών, που μας θωρακίζουν απέναντι σε λοιμώξεις.
 • Ψυχολογικοί λόγοι – Τόνωση αυτοπεποίθησης βελτίωση ψυχολογίας

Επίσης το Solarium είναι ιδανικό για ανθρώπους με πανάδες και δυσχρωμίες που έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο, και ενδείκνυται θεραπευτικά σε άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση.

Solarium Θεσσαλονίκη | Sunkissed solarium

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 

Το sunkissed solarium στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ένα από τα καλύτερα κρεβάτια μαυρίσματος παγκοσμίως το σολάριουμ υψηλής απόδοσης Ergoline Excellence 800 κάνει μια εντύπωση με το μάτι του, το νέο σχεδιασμό και την πρωτοποριακή τεχνική καινοτομία για καλύτερα αποτελέσματα μαυρίσματος και άνεση και άλλα κρεβάτια μαυρίσματος.

Σύστημα μαυρίσματος υψηλών επιδόσεων που συνδυάζει βελτιστοποιημένο ανακλαστήρα γυαλιού και γυαλί ηθικού φίλτρου ειδικά επενδεδυμένο, το οποίο στην πραγματικότητα λειτουργεί καλύτερα από πολλά άλλα κρεβάτια μαυρίσματος.


Το ευφυές σύστημα κλιματισμού σας δίνει την ύψιστη προτεραιότητά σας. Το σύστημα κλιματισμού Temptronic (ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της σειράς Ergoline Excellence) σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τη θερμοκρασία σε όλη την περίοδο μαυρίσματος. Η ισορροπημένη διανομή των αεραγωγών στις ζώνες κεφαλής, σώματος και ποδιού εξασφαλίζει μέγιστη ροή αέρα για την άνεση μαυρίσματος.

Το μαύρισμα στο Ergoline 800 είναι πραγματικά μια χαλαρή και αναζωογονητική εμπειρία μαυρίσματος. Το Ergoline Excellence 800 ικανοποιεί την επιθυμία για ομαλό ισορροπημένο μαύρισμα. Ο εξοπλισμός solarium διαθέτει Κλιματισμό, Οδηγό φωνής, Ηχοσύστημα, Αρωματοθεραπεία, Aqua Fresh, Εξαγωγέα θερμού αέρα.

Καθαριότητα του SolariumΗ ατομική υγιεινή, αποτελεί στοιχείο που χαρακτηρίζει την λειτουργία μας καθώς και τον τρόπο που αξιολογούμε τις προσωπικές μας ανάγκες.
Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας κάθε πελάτη ολόκληρη η καμπίνα και το κρεβάτι μαυρίσματος  απολυμαίνονται με νοσοκομειακού επιπέδου καθαριστικό και απολυμαντικό υγρό. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στις εξωτερικές επιφάνειες του μηχανήματος αλλά απολυμαίνουμε επίσης όλα τα πιθανά σημεία που μπορεί να έρθουν σε επαφή με κάποιον πελάτη κατά τη διάρκεια παραμονής του μέσα στην καμπίνα και στο χώρο γενικότερα. 
Το Solarfix καθαριστικό που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον και απελευθερώνει ένα νέο άρωμα μετά την εφαρμογή. Καταπολεμά Μύκητες, βακτήρια, ιούς. Καθαρίζει και απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό σε σολάριουμ, σάουνα, σπα και γυμναστήριο.

Γιατί να επιλέξεις εμάς 

 • Νέοι λαμπτήρες Excellence με έμφαση σε μια ισορροπημένη αναλογία μεταξύ ακτινοβολίας UV-A και UV-B.

 • Οι λαμπτήρες smartsun PLUS δημιουργούν χρωματισμό και, σε συνδυασμό με τους λαμπτήρες Trend UV, επιτυγχάνεται αμέσως ορατό και μακράς διάρκειας μαύρισμα.

 • Red collagen lamps: Τα ενεργοποιητικά φάσματα κόκκινου φωτός βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και την παροχή οξυγόνου στο δέρμα,παρεχει ενυδάτωση,μείωση λεπτων γραμμών και ρυτίδων βελτιώνοντας περαιτέρω τη διαδικασία μαυρισματος. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός UV και κόκκινου φωτός προσφέρει ένα εξαιρετικά ελκυστικό μακράς διάρκειας μαύρισμα με ταυτόχρονη περιποίηση επιδερμίδας.

 • Η καλύτερη τιμή της αγοράς

 • Συνέπεια στα ραντεβού, χωρίς πολύωρες αναμονές